Passanten

Passanten

Passanten

De jachthaven van ZV de Lek is een goede overnachtingsplek op weg naar Utrecht of Culemborg of komende van Rotterdam, Gorinchem of Wijk bij Duurstede. De jachthaven aan de rivier de Lek ligt heel centraal en heeft aansluiting naar de Merwede, het Amsterdam-Rijnkanaal of via het pittoreske Vreeswijk en Jutphaas de Hollandse IJssel op om in Gouda terecht te komen. Onze jachthaven heeft een beperkt aantal passantenplaatsen maar daarom bent u niet minder welkom. Om teleurstelling te voorkomen is het handig als u ons even van te voren belt. In onze jachthaven hebben wij plaats voor schepen tot 14 meter. Voor passanten hebben wij moderne douches en toiletten. Verder bieden wij u een prima walstroomvoorziening, water en internet via ons Acces Point. En wanneer onze “koffievlag” uithangt dan serveren wij gratis koffie en thee. 

Op slecht 3 minuten loopafstand is een fraai winkelcentrum met onder andere een bakker, slager, groenteman, slijterij, een grote Albert Heijn, een Kwaletaria snackbar, een kapper, boekhandel, dierenwinkel en een Action. Ook de huisarts en apotheek zijn hier gevestigd in een Zorgcentrum

  • Liggeld:  1,25 euro per strekkende meter
  • Elektriciteit:  1,00 euro per dag
  • Water:  1,00 euro per tankbeurt
  • Internet Gratis: toegangscode verkrijgbaar via havenmeester

Vragen
Mocht u nog vragen hebben, onze havenmeester is in het seizoen op maandag tot en met vrijdag aanwezig vanaf 19:00 uur en op zaterdagen en zon- en feest-dagen vanaf 15:00 uur. Buiten deze tijden is de havenmeester telefonisch bereikbaar en vind u het nummer op het bordje achter het raam bij onze kantine in de haven.

U kunt ons telefonisch bereiken op 030-6062970, of via ons contactformulier.