Passanten

Passanten

Passanten

De jachthaven van ZV De Lek is een goede overnachtingsplek op weg naar Utrecht of Culemborg of komende van Rotterdam, Gorinchem of Wijk bij Duurstede.

De haven ligt centraal aan de rivier de Lek en heeft aansluiting naar het Merwedekanaal, Amsterdam-Rijnkanaal of u kunt via het pittoreske Vreeswijk en Jutphaas de Hollandse IJssel op om naar Gouda te gaan.

We hebben een beperkt aantal passantenplaatsen, maar daarom bent u niet minder welkom! Voor reserveringen kunt u de avond voor aankomst bellen wanneer de havenmeester aanwezig is. 

Onze havenmeester is in het seizoen op maandag tot en met vrijdag aanwezig vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdagen, zon- en feestdagen vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur. Buiten deze tijden is de havenmeester niet telefonisch bereikbaar. 

U kunt ons bij aanwezigheid van de havenmeester telefonisch bereiken op 030-6062970 of via ons contactformulier.

  • Liggeld: € 2,00 per strekkende meter per overnachting.
  • Elektriciteit: € 3,00 per dag.
  • Water:  gratis.
  • WiFi: gratis.
  • Rekeningnummer: NL72INGB0000674232 t.n.v. ZV de Lek o.v.v. naam schip + lengte schip + aanvang verblijf + aantal dagen
  • Betalen kan bij ons alleen met PIN en per bankoverschrijving

Faciliteiten

Ons mooie verenigingsgebouw beschikt over ruime moderne douches en toiletten. Helaas is de haven niet ingericht op volledig rolstoelafhankelijke gasten. Verder bieden wij u een prima walstroomvoorziening, water op de steigers en wifi rondom het verenigingsgebouw.

Wanneer onze “koffievlag” uithangt serveren wij gratis koffie en thee. Bij aanwezigheid van een havenmeester is onze gezellige bar met prachtig terras geopend voor leden en passanten.

Op slechts drie minuten loopafstand is een fraai winkelcentrum met onder andere een bakker, slager, slijterij, kapper, boekhandel, dierenwinkel, een grote Albert Heijn, Kwalitaria snackbar, en een Action. Ook huisarts en apotheek zijn daar gevestigd.